fbpx

Sula Rorbuer og Havhotell

SULA

Overnatting, fiskeopplevelser og aktiviteter

Her kan du overnatte i sjarmerende omgivelser med fantastisk utsikt mot Sulas bebyggelse. Velg mellom rorbuer, leiligheter eller hotellrom. En svært barnevennlig plass. Stille og rolig – idylliske forhold med aktiviteter for både store og små. På Camp Sula har du også innendørsaktiviteter som biljard, bordtennis og trimrom. Store utendørsarealer med fjæra som nærmeste nabo. Utleie av kajakker, kanoer, robåter og skjærgårdsbåter. Gjestebrygge for anleggets gjester.

I kafeen «Edvardas» på Sula Rorbuer og Havhotell serveres det enkle retter som bollinos m/coleslaw og chips,  hjemmelaget hamburger og fish and chips. Det serveres også søtsaker som sjokoladekake, eplekake og vafler. Alle rettigheter. Restaurant Edvardas kan friste med lokal sjømat og kjøttretter. Åpent for anleggets gjester, men kan også forhåndsbestilles av andre for grupper på 10-60 personer. Kommer du med egen båt til Sula Rorbuer og Havhotell, kan du legge til ved hotellets gjestekai. «Havhesten» er et sjarmerende og røft lokale som leies ut til private arrangementer. Her serveres krabbe, reker og grillmat.

Anleggets eier er en svært kunstinteressert mann, noe du fort vil oppdage når du besøker Sula Rorbuer og Havhotell. Odd Larsen har et eget kunstgalleri på øya – Hanna Daaes Hus, verdt et besøk!

Ønsker du overnatte i den sjarmerende fyrvokterboligen, er det Sula Rorbuer som administrerer utleie. Her kan du velge mellom «Vokteren (10 senger) og «Assistenten» (6 senger).

På Sula Rorbuer og Havhotell kan du tanke opp med både diesel og bensin. Kortautomat på brygga.

Sula i Øyrekka, Frøya
Fiskeferie og utleie av skjærgårdsjeeper
Hotellrom i fjæra!
Rorbuer
Et eldorado for fiskere
Og gode muligheter for storfangst!
Dykkeropplevelser
Kafé Edvardas
Restaurant Edvardas
Havhesten
Kokk og daglig leder Roger Larsen – alltid behjelpelig!
Innehaver Odd Larsen
Zita sørger for renhold og trivsel
Utleie av kajakk og kano
Aktiviteter og trimrom
Velkommen til gode opplevelser i Øyrekka

På Sula er det godt med gjestebrygger for den som ankommer med private båter. Reiser du kollektivt bør du merke deg at det er to ansløpssteder på: Sula ferjekai ligger to kilometer fra øyas sentrum og er eneste anløpsstedet for dem med bil. Ferjekaia ligger på Føllingen – ikke så langt fra Sula Rorbuer og havhotell. Det andre anløpsstedet er Sula hurtigbåtkai som kun er for passasjerer og gods.

Kontakt Sula Rorbuer og Havhotell

Daglig leder/innehaver: Roger Larsen/Odd Larsen
E-post: post@sularorbuer.no
Hjemmeside: Sula Rorbuer og Havhotell
Telefon: +47 9382 5218
Føllingsveien 22, 7280 Sula

Skroll til toppen