fbpx

Spel, konserter og festivaler

ODA SPELET – UT I HAVET FESTIVALEN – SOMMERFESTIVAL – HALTENDAGEN – BACALAOFESTIVAL

Foto: Brit Vie

Oda fra havet spelet

Et teaterstykke skrevet av Marte Hallem, basert på triologien “Folket i Spåhålet” av mausundværingen Vidar Oskarson. Spelet hadde urpremiére i 2014, og settes opp annet hvert år på Mausund. Korona satte en stopper for spelet 2020, men i år blir forhåpentligvis det suksessfulle spelet igjen å oppleve. Kikk deg videre her for bilder fra tidligere spel og informasjon om sommerens spel.

Oda fra havet skuespiller Mari Haugen Smistad
Oda 2021 – Mari Haugen Smistad
Oda fra havet 2018. Skuespiller Evy Kasett Røsten
Oda 2018 – Evy Kasett Røsten
Oda fra havet skuespiller 2014 og 2016
Oda 2016/2014 – Marthe Hallem

Ut i havet festivalen

Hver sommer (med unntak av fjoråret) arrangeres Ut i havet festivalen på Mausund. Havfiskekonkurranse, konserter, salgsboder og utstillinger, barnas dag, kafé og et yrende liv i Kjeila. Følg med på deres festival side for program og annen info.

Festivalens Kjeila Kafé
Utror for havfiskerne
Variert konsertmeny

Sulas sommerfestival

Hvert år arrangeres Sulas sommerfestival. Sula Grendelag og øyas aktører går sammen og lager et variert program med konserter, underholdning, skotthyllkonkurranser, aktiviteteter til vanns, ulike kunstutstillinger, og mye annet. I samfunnshuset serveres lokal og hjemmelaget fiskemat. Sommerens festival er lagt til siste helgen i juni. Følger oss på sosiale medier, og du vil du alltid bli oppdatert om dette og alle andre arrangementer i Øyrekka.

Føllingen på Sula
Nydelig ferskfiskball!
Konserter både inne og ute

Bacalaofestival på Bogøya

Hver sommer, mot slutten av juli, arrangeres Bacalafestival på Supen Pub. Her får du flere ulike varianter av innehaverTorleifs nydelige bacalao, levende musikk og god stemning. Les mer om Supen Pub her.

Bogøya gjestebrygge
Der det er hjerterom…
Bacalaofestival på Supen Pub på Bogøya
Er det alltid en ledig lomme!
Vertskapet på Supen Pub på Bogøya
Vertskapet

Haltendagen

Haltendagen arrangeres hvert år tredje lørdag i juli, altså 17. juli i år. Faste poster på programmet er servering av rømmegrøt på Fiskarheimen, kultursti, historisk foredrag og fest med dans til levende musikk på brygga. Det er også mulig å få skyss over til fyret, hvor du kan nyte utsikten i mange mils omkrets. Les mer om dette på Haltenstiftelsen.

Haltendagen - konserter, dans og aktiviteter
Utsikten fra fyret
Populær utfartsdag for båtfolket
Halten i Øyrekka, Frøyas skjærgård. Trøndelagskysten
Skanklåna og Brygga på Husøya
Rull til toppen