fbpx

Spel, konserter og festivaler

ODA SPELET – UT I HAVET FESTIVALEN – SOMMERFESTIVAL – HALTENDAGEN

Foto: Brit Vie

Oda fra havet spelet

Et teaterstykke skrevet av Marte Hallem, basert på triologien “Folket i Spåhålet” av mausundværingen Vidar Oskarson. Spelet hadde urpremiére i 2014, og settes opp annet hvert år på Mausund. Etter to somre med koronastenging, kan vi med glede fortelle at Oda-spelet settes opp sommer ’22.

Kikk deg videre her for bilder fra tidligere spel.

Oda fra havet skuespiller Mari Haugen Smistad
Oda 2021 – Mari Haugen Smistad
Oda fra havet 2018. Skuespiller Evy Kasett Røsten
Oda 2018 – Evy Kasett Røsten
Oda fra havet skuespiller 2014 og 2016
Oda 2014 – Marthe Hallem og Ingvild Rishaug Iversen

Sulas sommerfestival

Hvert år arrangeres Sulas sommerfestival. Sula Grendelag og øyas aktører går sammen og lager et variert program med konserter, underholdning, skotthyllkonkurranser, aktiviteteter til vanns, ulike kunstutstillinger, og mye annet. I samfunnshuset serveres lokal og hjemmelaget fiskemat. Sommerens festival er lagt til siste helgen i juni, i år blir dette fra fredag til søndag 25-27 juni. Følg oss på sosiale medier, og du vil du bli oppdatert om dette og andre arrangementer i Øyrekka. Merk deg allerede nå at Sulas musikere samles til konsert på Terna Brygge lørdag kl. 19 – det vil du ikke gå glipp av!

Føllingen på Sula
Nydelig ferskfiskball!
Konserter både inne og ute

Haltendagen

Haltendagen arrangeres hvert år tredje lørdag i juli, altså 17. juli i år. Faste poster på programmet er servering av rømmegrøt på Fiskarheimen, kultursti, historisk foredrag og fest med dans til levende musikk på brygga. Det er også mulig å få skyss over til fyret, hvor du kan nyte utsikten i mange mils omkrets. Les mer om dette på Haltenstiftelsen.

Merk! Avlyst sommeren 2021

Haltendagen - konserter, dans og aktiviteter
Utsikten fra fyret
Populær utfartsdag for båtfolket
Halten i Øyrekka, Frøyas skjærgård. Trøndelagskysten
Skanklåna og Brygga på Husøya

Ut i havet festivalen

Hver sommer arrangeres Ut i havet festivalen på Mausund. Havfiskekonkurranse, konserter, salgsboder og utstillinger, barnas dag, kafé og et yrende liv i Kjeila. Merk! Avlyst sommeren 2021 (som i fjor).

Festivalens Kjeila Kafé
Utror for havfiskerne
Variert konsertmeny
Skroll til toppen