fbpx

Hotell Frøya

Frøya Hotell inviterer til gjestebud!

På vei ut til Dyrøy fergekai (sambandet ut til skjærgårdens øysamfunn), passerer du Sistranda og Hotell Frøya – et flott og velrenommert hotell på Trøndelagskysten. Skybar, konferanseavdeling og trimrom. Alle kystens gode råvarer får du servert her – hotellets kokker disker opp med de nydeligste retter! Topp service fra et trivelig vertskap med en helt egen evne til å skape en hjemmekoselig atmosfære.

Hotell Frøya arrangerer opplevelsesturer til Frøyas skjærgård, Øyrekka på Trøndelagskysten

Opplevelsespakker til Øyrekka

Hotell Frøya samarbeider med Øyrekkas turistaktører og tilbyr opplevelsesrike dagsturer med øyhopping og skjærgårdssafari. Kikk deg videre til hotellets hjemmeside for å lese mer om alt du kan oppleve – her vil du garantert finne opplevelser som faller i smak! Ønsker du å øyhoppe med kollektivtransport, vil vertskapet hjelpe deg med å finne en god rute.

Ikke glem å legge inn en tur til vakre Titran som ligger på vestpynten av fastlands-Frøya. En drøy halvtime i bil – og vips, så er du der. Du kan lese mer om «opplevelser på Titran» her.

Gjestebud i Trøndelag, Frøyas skjærgård og Hotell Frøya

«Søvæst»

I toppetasjen finner du skybaren «Søvæst». Stilfullt innredet, avslappet atmosfære og panorama havutsikt fra sofakroken – nå kan stormen bare komme!

Meny som i restaurant «Havheim», men her tilbys også ulike konseptmenyer med jevne mellomrom. Alt i fra en treretters helaften med konsert, Afternoon Tea eller brunsj med Eggs benedict, pannekaker, avocadotoast, smoothie bowl og mye annet godt.

Følg dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert på ulike arrangementer i regi av Hotell Frøya!

Flotte turløyper på Frøya, Trøndelagskysten

Flotte turløyper og andre akiviteter på Frøya

Frøya har flere fine turløyper – benytt anledningen til å teste ut én eller flere av dem. Har du lyst til å gå i gruppe med andre? Frøya Turlag arrangerer turer hele året – ikke bare får du gode guider med på turen, du får også nye Frøyavenner som en bonus! På Hotell Frøya er det for øvrig fritt frem for å ta med også din firbente turvenn.

På Sistranda finnes det kulturhus, kino, klartrehall, squashbane, svømmehall og Midt-Norges fineste fotballhall (11-bane). Aktiviter og opplevelser for hele familien, og alt i gåavstand fra hotellet.

Frisør, spa- og velværebehandlinger i Frøyas skjærgård, Trøndelag

Frisør, spa- og velværebehandlinger

Lotus Klinikk holder til her på hotellet og tilbyr ulike spa- og velværebehandlinger: Massasje, kopping, fotpleie, detox, hudpleie og en hel del mer!

Brunsj & Afternoon Tea

Kurs & konferanse

Familieferie & opplevelser

Selskap

Øyhopping & opplevelser

Velkommen til Frøya og øyriket!

Skroll til toppen