Spise & bo på Mausund 

Havna Kafé - tlf. 970 96 324

Hos Anne Sofie får du det meste, enten du ønsker lunsj, middag, desserter, softis, milkshake – eller om du helt enkelt ønsker deg en kaffe og en vaffel. Har du ennå ikke smakt Anne Sofies fiskemat? Da har du definitivt noe tilgode! God og variert meny, både kjøtt, fisk og annet. Åpent alle dager, hele året. Havna Kafé tilbyr også catering, samt lunsj og middag til grupper på forespørsel. Hold deg oppdatert på deres Facebook side. Vipps kan benyttes, og det er muligheter for takeaway for den som ønsker å spise i båten, hjemme eller annet. Også fine muligheter til å nyte maten utendørs her på kafeen. Egen gjestebrygge.

Mausundgløtt - tlf. 970 22 114

Mausundgløtt skreddersyr pakker for grupper og enkeltpersoner med vekt på opplevelser og nærhet til kystmiljø og kultur. De kan huse opptil 30 personer i et et hus som er delt i to med en liten leilighet adskilt. To kjøkken, to stuer og et stort spiserom. De har også en lavvo, og alle som ønsker det kan benytte denne for en rast i skjærgården. Hiet kan leies for en natt. Se deres hjemmeside for bilder og informasjon, og følg de gjerne på sosiale medier.

Gårdsøybrygga - tlf. 402 36 168

"Gårdsøybrygga" finner du midt i havna i den idylliske kjeila på Mausund. Overnatting med selvhushold, 8-12 sengeplasser fordelt på tre soverom. Se deres hjemmeside for bilder og informasjon, eller let de opp på facebook.  

Den muntre matros - tlf. 7244 8577

Her får du servert god og tradisjonsrik lokalmat. Se etter plakat på den lokale matbutikken, eller ta en telefon til innehaver Inger før du planlegger å ta deg en tur. De har ikke faste åpningstider, heller ikke åpent hver dag. Den Muntre Matros tilbyr overnatting i rorbuer med selvhushold. Stor gjestebrygge med vannfylling, strøm og dusjmuligheter. Se deres hjemmeside for mer informasjon.

Vingleia fyr - tlf. 995 74 416

Trøndelag kysthistoriske museum på Mausund har utleie av Vingleia fyr. En svært sjarmerende plass hvor du kan være helt for deg selv på din egen øy! 16 sengeplasser totalt, inkludert flatsenger. Enkel standard og billig overnatting. Ta kontakt med Berntine Iversen for mer informasjon, tlf. 9957 4416.

Please reload