Spise & bo på Bogøya

Overnatting og utleie av båter "Øvergården"

Et sjarmerende hus bygget i 1929, med umiddelbar nærhet til sjø og fine friluftsområder. Her kan du senke skuldrene og bo godt i sjarmerende omgivelser. På den bilfrie øya er det flotte forhold for fiske, dykking, kajakk, øyhopping og andre opplevelser i skjærgården. Tilgang på dampbad og utendørs jacuzzi. Utforsk skjærgården på egenhånd med deres nye skjærgårdsbåter for utleie. Fisk din egen middag, eller stikk innom Øyrekkas lokale fiskere. Også mulighet for å leie fiskeutstyr med kaifasiliteter, sløyerom etc. Huset har fire soverom i tillegg til sengeplasser på loftsstue. Dette gir totalt 8-12 sengeplasser. Hovedhus kan leies separat eller i kombinasjon med gjestehus som har 2-4 sengeplasser. Se bilder av dette flotte huset på hjemmesiden til WoldKysttransport, eller ring 9155 8009.

Supen Pub - tlf. 4810 0970

Supen Pub eies og drives av Torleif Skatvold. En entusiast som tilbyr opplevelser for gane og lattermuskler. Her er det gjestfrihet og trivsel - en enestående pub lant ute i havet. Fish&chips, bacalao og fiskesuppe er deres spesialiteter. Hold deg oppdatert om åpningstider og arrangementer på deres facebook side

Overnatting og utleie av båter "Gjestehus"

Par eller liten familie som ønsker å overnatte i sjarmerende omgivelser nær sjøen? Da kan "Gjestehuset" kanskje være noe for deg. Her har dere to rom med romslige køyesenger (familierom), som gir sengeplasser fra fire til fem personer. Bad og liten stue med åpen kjøkkenløsning (enkelt utstyrt kjøkken). Mulighet for leie av av båt, fiskeutstyr, kaifasiliteter, sløyerom etc. Se WoldKysttransport for mer informasjon, eller ring 9155 8009.

Overnatting "Lærerboligen"

Øyas velforening disponerer "gammelskolen", og her du leie den tidligere lærerboligen med plass til 8 personer (pluss). Ta kontakt med Synnøve Nilsen på telefon 4642 1713.

 

Please reload