Øyrekka inn i framtiden!

Velkommen til Øyrekkas egen turistinformasjonsside. Her vil du finne alle aktører som driver turistbasert næring i Øyrekka utenfor Frøya, fra Halten i nord til Titran i sør. Titran er den eneste av disse stedene som har fastlandsforbindelse, og ikke alle regner dette flotte fiskeværet som en del av Øyrekka, men både historisk sett og i turisme-sammenheng, er det naturlig å inkludere Titran i perleraden utenfor Frøya.

 

Det er relativt nytt å tenke turisme i Øyrekka, og vi ønsker å hjelpe små aktører med å profilere sin bedrift og sine tjenester. Vi vil vise fram vår fantastiske skjærgård og vår kystkultur, og vi håper at langt flere skal få ta del i dette fantastiske stykke Norge. Denne økte aktiviteten vil bidra til å skape arbeidsplasser, trivsel og bærekraftige små øysamfunn her ute i havet. Volum er ikke et mål i seg selv, vi skal ha fokus på langsiktig bærekraft, lokal kontroll og engasjement. Øyrekka skal være et godt sted å bo, en god plass å besøke, og aller viktigst er at turismeutviklingen foregår på naturens premisser. 

 

For å lage denne siden har vi har samlet bilder tatt av både profesjonelle fotografer og svært flinke hobbyfotografer. Vi er svært takknemlige for deres bidrag, takknemlige for at de vil gjøre en innsats i et prosjekt som i stor grad baserer seg på dugnad. Vi håper du vil kose deg med siden vår, og aller helst håper vi den vil friste deg til å besøka Øyrekka. Hvorfor ikke legge neste sommerferie eller firmaevent her ute?