Overnatting Sula

Sula Rorbuer og Havhotell

Sula Rorbuer og Havhotell tilbyr overnatting i smakfulle omgivelser, med fantastisk utsikt mot Sulas bebyggelse. Sjekk ut deres hjemmeside for bilder av rorbuer, leiligheter, suiter, hotellrom og andre fasiliteter. De tilbyr også utleie av kanoer, kajakker, robåter, motorbåter, og har kompressor for de som dykker. I tillegg til forfriskende bad i sjøen fra deres brygge, kan de friste med både badstu og utendørs boblebad. Følg de på facebook her.

Fyrvokterboligen

Fyrboligen består av to enheter, Vokteren og Assistenten, som kan leies hver for seg, samlet eller romvis. Dette er litt av en perle! Se bilder og få mer info på SulaKultur sin hjemmeside.

Edvinhuset og Topphuset

SulaKultur tilbyr utleie i to typiske sulahus som hver av de har tre soverom, bad, stue og kjøkken. Se bilder og informasjon om priser på deres hjemmeside.

Bekkenhuset

Leilighet i 1.etasje med 3 soverom hhv 9 sengeplasser fordelt på 3 familiekøyer. Bad kjøkken og oppholdsrom. Alt av utstyr til selvhushold. Separat vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. 1500,- pr. døgn. Sluttvask kr. 1000,-

Send en e-post, eller ta kontakt med Siv-Bente Bekken på telefon 9285 4417. Du finner flere bilder av huset på deres facebook side.

Please reload