Overnatting Mausund

Mausundgløtt

Mausundgløtt er et overnattingssted med plass til ca 30 personer. Huset har 8 soverom, 2 kjøkken, 2 stuer og et stort spiserom. Enkel men funksjonell standard. Huset er delt i to med en liten leilighet adskilt. Se deres hjemmeside, eller følg de på facebook.

Gårdsøybrygga

Her, i den idylliske Kjeila på Mausund, kan du bo i et flott sjøhus som gir 8+ sengeplasser. Få mer informasjon og bilder, besøk deres hjemmeside "Gårdsøybrygga". Du kan også ta kontakt på tlf. 9580 4034, eller sende Hege K. Larsen Sørgård en e-post

Den Muntre Matros

Den Muntre Matros tilbyr overnatting med selvhushold i rorbuer med kjøkken. Stor gjestebryggee med vannfylling, strøm og dusjmuligheter. Inehaveren, Inger, treffer du best på telefon 7244 8577. Les mer på deres hjemmeside.

Vingleia fyr

Mausund Grendalag driver utleie av Vingleia fyr. En svært sjarmerende plass hvor du kan være helt for deg selv på din egen øy! 16 sengeplasser totalt, inkludert flatsenger. Enkel standard og billig overnatting, kr. 150,- per person. Booking: Berntine Iversen, telefon 9957 4416.

Mausund Turistservice AS

Mausund Turistservice videreformidler hytter og hus for utleie, og vil gjøre sitt beste for at nettopp du får et flott og minnerikt opphold i Øyrekka. Besøk deres facebookside; Mausund Turistservice for mer informasjon.
 

Overnatting i Lavvo

Mausundgløtt har laget denne Lavvoen på Mausundvær. Alle som ønsker det kan bruke lavvoen for en rast i skjærgården, og du kan leie hiet for en natt . Ta kontakt med Mausundgløtt.

Please reload