Overnatting og ferie på Sula

Sula Rorbuer og Havhotell - tlf. 938 25 218

Her kan du overnatte i sjarmerende omgivelser med fantastisk utsikt mot Sulas bebyggelse. Velg mellom rorbuer, leiligheter eller hotellrom. En svært barnevennlig plass. Stille og rolig – idylliske forhold med aktiviteter for både store og små. På Camp Sula har du også innendørsaktiviteter som biljard, bordtennis og trimrom. Store utendørsarealer med fjæra som nærmeste nabo. Utleie av kajakker, kanoer, robåter og skjærgårdsbåter. Les deg opp på deres hjemmeside, og følg de på sosiale medier.

Fyrvokterboligen - SulaKultur - tlf. 481 07 613

Fyrvokterhuset rommer to separate leiligheter: "Vokteren" og "Assistenten", totalt 16 sengeplasser. I tillegg er det anledning til å supplere med feltsenger og madrasser.  Spektakulær utsikt til skjærgården på alle kanter, og over Sula – den hvite by i havet! Ta med venner og familie på en annerledes ferie ute i havet - en plass du ønsker å komme tilbake til! Se flere bilder på SulaKultur, eller under vårt galleri. For booking, ta kontakt med post@sulakultur.com eller ring 4810 7613.

Edvinhuset og Topphuset - tlf. 481 07 613

SulaKultur har to sjarmerende typiske "Sulahus" for utleie. Hvert hus har tre soverom. For booking, ta kontakt med post@sulakultur.com eller ring 4810 7613.

 

Please reload