Turistaktører Øyrekka og Titran

Sula Rorbuer og Havhotell - tlf. 938 25 218

På Sula er det ikke langt til fiskeplassene. I havet finnes en mengde fiskearter med hovedvekt på torsk, lyr, sei, hyse, lange, brosme og kveite.Det er godt fiske hele året. Sjansen for stor fisk er stor, antallet er aldri noe problem. Det er godt fiske etter makrell, hyse og lange og i tillegg er det om sommeren stor lyr i farvannet rundt Sula. Stor sei finnes rundt Sula og mulighetene for kveite er meget gode. Mulighetene for steinbit er størst tidlig på sesongen. Like ved ligger sjøhuset som inneholder rom for filetering samt stort fryserom og tørkerom for klær. På kaien er det også mulighet for utendørs filetering og det er direkte nedgang til flytekai. Overnatting i rorbu, leilighet eller hotellrom. Flotte fasiliteter. Les mer om dette på Sula Rorbuer og Havhotell.

Wold Kysttransport AS

Ta med ansatte eller venner,  besøk gamle fiskevær og opplev kystkultur og natur på kroppen. Mausundvær, Sula, Bogøyvær og perlene oppover i Froan (Gjæsingen, Sørburøy, Sauøya, Halten) eller sørover mot Kya - et eldorado å boltre seg i! Øyhopping kombinerer opplevelser, mat og drikke på en uforglemmelig måte. Havfisketurer er også populært. Wold Kysttransport tar dere trygt og effektivt med hurtiggående båter mellom øyene rundt Frøya/Hitra og til/fra Trondheim, Værnes, Ørland eller andre anløp etter ønske. Overnatting i sjarmerende omgivelser på den bilfrie øya Bogøyvær. Vil du utforske skjærgården på egenhånd, leier de også ut nye skjærgårdsjeeper. Se deres hjemmeside for bilder og informasjon.

Mausundgløtt

​Det trivelige og gjestfrie vertskapet på Mausundgløtt skreddersyr pakker for grupper og enkeltpersoner med vekt på opplevelser og nærhet til kystmiljø og kultur. Selsafari, ørnesafari og skarv/kystfugl safari, guidede fisketurer med mer. Gjester har også anledning til å disponere krabbeteiner. De kan huse opptil 30 personer i et et hus som er delt i to med en liten leilighet adskilt. Kikk innom dere hjemmeside og la deg inspirere! Følg de gjerne på sosiale medier.

SulaKultur

SulaKultur tilbyr opplevelser på mange plan. Ved historisk vandring kan det velges mellom tre ulike alternativer rundt på øyas severdigheter. Nytt i år er en vandring som rettes mer mot kropp og sinn med fokus på helse og livsstil. De tilbyr også teambuilding som tilpasses den enkelte bedrift i forkant av besøket. SulaKultur har også en rekke aktiviteter som har et tilsnitt av action, eller de kan tilby aktiviteter som har et mer rolig preg som appellerer mer til det sosiale aspektet.  For mer informasjon, ta kontakt med post@sulakultur.no, eller kikk innom SulaKultur.

Titran Invest

Bli med en kjentmann på havfisketur med MS Titran (11 personer) eller MS Godtland (8 personer).  Du har også mulighet til å leie din egen båt, og kan velge mellom 19 fots alubåt, 70hk (2 stk), eller Øyen 530, 30 hk. Ring Svein Viggo Johansen på 9061 7638, eller send en e-post.

Titran Rorbuer og Havfiskesenter

Titran rorbu- og havfiskesenter gir deg muligheten til en avslappende rorbuferie for hele familien, kombinert med anledning for fiske, dykking og andre naturopplevelser. Se deres hjemmeside titran.no.

Mausund Turistservice

Mausund Turistservice tar i mot fisketurister via Kingfisher Angelreisen. Se deres facebook side for mer informasjon. 

Please reload