Øyrekka inn i framtiden!

Velkommen til Øyrekkas egen turistinformasjonsside. Her vil du finne alle aktører som driver turistbasert næring i Øyrekka utenfor Frøya, fra Halten i nord til Titran i sør. Titran er den eneste av disse stedene som har fastlandsforbindelse, og ikke alle regner dette flotte fiskeværet som en del av Øyrekka, men både historisk sett og i turisme-sammenheng er det naturlig å inkludere Titran i perleraden utenfor Frøya.

 

Det er relativt nytt å tenke turisme i Øyrekka, derfor ønsker Øyrekka turistinformasjon å hjelpe små aktører med å markedsføre sin bedrift og sine tjenester. Vi ønsker å bygge opp Øyrekka som den merkevaren den fortjener å være, og at alle dere som nå leser dette kan besøke og få ta del i dette fantastiske stykke Norge. Denne økte aktiviteten ønsker vi skal bidra til å sikre bærekraftige lokalsamfunn her ute i havet.

 

For å lage denne siden, har vi har samlet bilder tatt av både profesjonelle fotografer og svært flinke hobbyfotografer. Flere av disse bildene har vi benyttet i selve designen, mens enda flere vil du kunne se under vårt billedgalleri. Vi er svært takknemlige for deres bidrag, takknemlige for at de vil gjøre en innsats i et prosjekt som i stor grad baserer seg på dugnad. Vi håper du vil kose deg med siden vår, og aller helst håper vi den vil friste deg til å besøka Øyrekka. Hvorfor ikke legge neste firmaevent her ute?