Turistaktører Øyrekka og Titran

Wold Kysttransport AS

Bli med på øyhopping, havrafting, fyrbesøk, havfiske, dykking eller strandhogg på den ytterste øy. Firmaet skreddersyr turer etter deres ønsker og behov. De utfører også rene transport oppdrag lokalt og regionalt. Firmaet har base på Bogøyvær. Besøk deres hjemmeside, eller hold deg oppdatert på deres facebook side.

Sula Rorbuer og Havhotell

Sula er omgitt av rein sjø på alle kanter, noe som gir gode muligheter for fiske både innenskjærs og ut på havet. Havfiske med stor fiskebåt er tilgjengelig og må må bestilles på forhånd. Her er det mulighet for havrafting, kajakkpadling, guidede turer med selsafari og havørnsafari. Ved dårlig vær er det mulighet for biljard, dartspill, luftgevær eller badstue/badestamp. Gå inn på deres hjemmeside, eller hold deg oppdatert på deres facebook side.

Titran Invest

Bli med en kjentmann på havfisketur med MS Titran (11 personer) eller MS Godtland (8 personer).  Du har også mulighet til å leie din egen båt, og kan velge mellom 19 fots alubåt, 70hk (2 stk), eller Øyen 530, 30 hk. Ring Svein Viggo Johansen på 9061 7638, eller send en e-post.

Mausund Turistservice

Mausund Turistservice organiserer havfisketurer, fugle- og foto turer, dykkerturer med mer. Besøk deres facebook side, eller ring de på telefon 95 80 9758.

Titran rorbuer

Titran rorbu- og sjøsportsenter gir deg muligheten til en avslappende rorbuferie for hele familien, kombinert med anledning for fiske, dykking og naturopplevelser. Se deres hjemmeside titran.no.

Please reload